Jump to content
DeployCentral

kbyal

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kbyal

  • Rank
    Newbie
  1. Error 1392

    I actually found the error in event log. The filename was typed incorrectly. After correcting that the image deployment and first boot install completed successfully. Thank you for your help!
  2. Error 1392

    Yes. I have gotten a step further by formatting the partition Windows was originally installed on. The image installed successfully, however the first boot install does not appear to have worked. Are there any logs that I can check to figure out what went wrong with that?
  3. Error 1392

    I have tried that also. I should mention that the disk option I am using when deploying the image is wipe & load drives. If there is any other information that might be useful let me know and I will try to provide it. Thank you.
  4. Error 1392

    Antivirus is not installed on the image. I saw another thread that suggested shutting the VM down through Windows (not through virtual box) may fix this. Unfortunately it did not seem to make a difference.
  5. Error 1392

    When attempting to deploy an image with a task to silently install an executable as system at first boot, the image fails to apply and I receive error 1392 "Deploy,Apply,WriteToLog : The file or directory is corrupted and unreadable." Before adding the task, the image deployed without error. I have attached the associated log files for further review. Any help is appreciated! Deploy.log SdShell.log wmi.txt
×