Jump to content
DeployCentral

Search the Community

Showing results for tags 'applicaiton package'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Windows Deployment
    • SmartDeploy Enterprise
    • General Deployment Discussion
  • Deployment Components & Tools
    • SmartDeploy Imaging Component (SmartWIM)
    • SmartDeploy Virtual Disk Component (SmartVDK)
  • Knowledge Base
    • SmartDeploy Enterprise

Calendars

  • Community Calendar

Blogs

  • Allen's Blog
  • Smart Image Deployment
  • Devon's Blog
  • Erik's Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. I created a custom application pack to install and license MS Office 365 C2R. It deploys and runs successfully from the SmartDeploy console to existing client computers. But when I add it to an answer file to run during an OS deployment, it does not install. The application pack does copy to the client computer, but doesn't install. Has anyone run in to anything similar? thanks
  2. Trying to install the Zoom video conferencing client (see attached image) It tells me there is a deployment error but no real information. Any ideas where to start troubleshooting this? it's a simple .exe which I put in the app pack itself, no switches. It looks like the files get transferred, but it doesn't seem to know what to do with them. I've included the configuration screens as well.
×
×
  • Create New...