Jump to content
DeployCentral

Search the Community

Showing results for tags 'bitlocker'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Windows Deployment
    • SmartDeploy Enterprise
    • General Deployment Discussion
  • Deployment Components & Tools
    • SmartDeploy Imaging Component (SmartWIM)
    • SmartDeploy Virtual Disk Component (SmartVDK)
  • Knowledge Base
    • SmartDeploy Enterprise

Blogs

  • Allen's Blog
  • Smart Image Deployment
  • Devon's Blog
  • Erik's Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hey guys so i'm having a bit of troubles getting BitLocker to enable on first login. I'm currently using this script which I found here on Smart Deploy "manage-bde.exe -on C : -RecoveryPassword -SkipHardwareTest" We have setup the group policy, and I have made sure that TPM is enabled in the machines BIOS, but it doesn't seem to want to enable BitLocker. When I take that script and try to run it manually to see if its running into any issues, and i do get something back, I have attached an image. So i'm wondering if there is something wrong with the cmd line. I'm wondering if there is different script I should use to get it to start the encryption and store the key to AD. Thanks for the help guys!
×
×
  • Create New...