Jump to content
DeployCentral

Search the Community

Showing results for tags 'client'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Windows Deployment
    • SmartDeploy Enterprise
    • General Deployment Discussion
  • Deployment Components & Tools
    • SmartDeploy Imaging Component (SmartWIM)
    • SmartDeploy Virtual Disk Component (SmartVDK)
  • Knowledge Base
    • SmartDeploy Enterprise

Blogs

  • Allen's Blog
  • Smart Image Deployment
  • Devon's Blog
  • Erik's Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hi I updated to the Smartdeploy release but now all of my desktops have orange indicators that they have an old client version. How do I get the new client version to all of my desktops? Thank you
  2. We upgraded our SmartDeploy install to 2.0.3050 and everything was good. Then we started our Windows 7-10 upgrade project. - When trying to use the USMT capture on some of our older clients SmartDeploy helpfully told us we needed to upgrade to a different client version for the USMT functionality (2.0.3035 I think?) and that's where the problems began. The server we used for our initial installs using smartdeploy no longer exists, but when trying to install the latest client using an MSI, it fails as it can't find the installer from the original location. - So it doesn't update. So we tried pushing the Installer via a GPO. - it updated our Win10 machines, but not the win7... - update fails. Then, in an almost last ditch effort first - All machines with an agent version earlier than 2.0.3050 were removed from the SDE Computer Management console. Then - All of the offending workstations, the SDE server, and domain controllers were rebooted. but even after days, the win7 machines haven't shown up in the console. Is there a script / Command I can run to purge all traces of the old agents, so the new agent can install, which will allow us to USMT all the things, and get this project back on track? The error it throws is 1714 the previous version of smart deploy could not be removed. contact your technical team. Help me DeployCentral! you're my only hope...
  3. We have upgraded our Smart Deploy Console and migrated all of our images and reference machines etc...We have re-imaged a machine from the new console and it works great. Now we have to make the existing PC's with clients reporting to our old console start reporting to the new console. We have tried simply generating the client from the new console and manually installing it but it does not seem to work. The PC still shows up in computer management on the old smart deploy console but not on the new smart deploy console. What can we do to redirect our existing clients to the new console? Thank you for any advice. Bernadette
×
×
  • Create New...