Jump to content
DeployCentral
wajtech

Setting Chrome as default browser-all users

Recommended Posts

Hi- not in an active directory environment yet- is there a way to set Chrome as the default browser on my golden image for all users?

So after my image deploys- when the admin account logs in to install our antivirus software a bunch of messages come up that the default app was reset.

Basically its always back to Edge and Microsoft Mail instead of my mail client.

What would I have to do to set those and make them stick?

I copied default user already- items such as those mentioned do not stick

 

thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi wajtech,

The most reliable way to do this would be with Group Policy once the computer is domain-joined - this is the method Google recommends as well.

https://support.google.com/chrome/a/answer/7009292?hl=en

Feel free to reach out if you have any questions or issues to support@smartdeploy.com.

Glenn
SmartDeploy Support

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...