Jump to content
DeployCentral
tim.cummings@juhsd.net

Resolved: Issues booting PXE with Lenovo ThinkCentre M720q

Recommended Posts

We just bought about 400ish new Lenovo ThinkCentre m720q computers, we cannot seem to boot into smartdeploy using PXE, it seems to freeze up at 5%, does anyone have expericne with lenovo thinkcentre's having this issues, also if someone has a matrix for bios settings.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Tim,

Are you able to successfully PXE boot other models on this network without issue, or is this your first attempt at PXE boot in this environment? 

Glenn
SmartDeploy Support

Share this post


Link to post
Share on other sites

It turned out to be a windows update that broke WDS, after a lot of hair pulling and some research, we are back up and working again, it was just a coin incidence that it happens right when we tried a new type of computer we never imaged before.

 

https://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/46e30b31-590e-47b4-b123-faf3776cfe74/windows-update-kb4489882-broke-wds-and-mdt?forum=mdt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Always annoying when that happens, but glad to hear you were able to resolve it. 

Please feel free to reach out to support@smartdeploy.com if you need any further assistance.

Glenn
SmartDeploy Support

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...