Jump to content
DeployCentral
Sign in to follow this  
ahernandez

Media Creation

Recommended Posts

Good Day All,

I have gone through the media creation wizard and provided all the needed information. Yet, when I take the USB and boot from it, it pops up with the "Please Specify an Image File" and makes me find the needed image file. 

 

Is this working as intended or am I missing something?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same problem, but I think in the answer file I pointed it to the local drive of the server. (c:\smartdeploy\image)  I'm trying to change my settings so the answer file instead points to the network location - \\server\share

Share this post


Link to post
Share on other sites

Make sure your selecting "Offline deployment media" because "Boot Media" will boot to the SD Deployment and wait for you to give it the info, whereas the former will already have ALL the info needed, drivers, image file, answer file, etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...