Jump to content
DeployCentral
Sign in to follow this  
tghowe

Precision T3600 Workstation

Recommended Posts

I have two Dell Precision T3600 Workstations that I would like to re-image using SmartDeploy. I have the proper Platform Pack, and my deployment media (thumb-drive) works well on all my other computers. After booting with the thumb-drive, SmartDeploy does not see the hard drive. As far as I can tell (without pulling it out) the T3600 has SCSI drives....not SATA. I saw no obvious settings in the BIOS that would need to change either.

What am I missing? Will SmartDeploy work with SCSI drives?

Thanx!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had issues with a Lenovo Desktop that used a SCSI controller and it wouldn't work with them. Not sure if that is any help to your situation, but just thought I would add my experience.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Tom,

It's an older model, but it's likely that the pack needs an update; it hasn't been touched since 2013. Go ahead and submit the Platform Pack Request Form (here), and we'll see if there are updated (or alternate) hard disk drivers available.

SmartDeploy Support Team

TECH RESOURCES

SmartDeploy User Guides

DeployCentral Forum

Platform Pack RSS

SOCIAL

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×