Jump to content
DeployCentral
Sign in to follow this  
ColonialHTS

Local Admin pulling Default Profile

Recommended Posts

Has anyone had the occurrence of their Local Administrator profile (set up within the image) not transferring over during deployment? I have checked "enable local admin account" and made sure w/i the image that the admin account was set up correctly before creating a separate default profile for the OS. After deployment when i log on as Local Admin, I'm not getting the profile I set up, but rather the Default profile. All of the other profiles I've setup within the image transfer over without any issues, and the default profile applies to new users as it should. This is a Windows 7 Pro image.

Share this post


Link to post
Share on other sites

We have not seen this issue before. Was this a network admin account by chance? Does this happen on all your images?

Thanks,

SmartDeploy Support

Share this post


Link to post
Share on other sites

This happens on all of our images. It's a local admin account. We are a public school district and each device has local administrator enabled. We enable local admin on the VM and set up the profile. Then we create a default profile for any other users and then add the few particular profiles we know that school will use. During the deployment process and setting up the unattend answer file we make sure that the "enable local admin" option is checked, and everything works quite well except that the admin profile we set up in the VM doesn't appear as it should. You still have proper admin privileges but the start menu and desktop settings are not as they should be.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm seeing this behavior as well, pretty exasperating to lose all those customizations.

Checking the box to enable local admin, and setting the pw to be identical to what is already configured in the source VM (fwiw).

SD Enterprise 2.0.1010.7.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Martbasi - No progress on our end yet. It's a convenience thing for us right now and hasn't had too much of an effect so we've been focusing on other things. I'll post back if I learn anything.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×