Jump to content
DeployCentral

Recommended Posts

So I keep getting this error code when attempting to multicast: 3240165637.  I can unicast fine and have been able to use multicast from my WDS before.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

You'll want to check to make sure that you have a valid Multicast Transmission created on this WDS server.

Right click on your install image and select Create Multicast Transmission, or delete the current one associated to your install image and recreate with the same steps.

If you still encounter the same error, we have seen this if the .RWM is corrupted or associated to the wrong image somehow.

- Delete your ImageGroup via the WDS interface

- Create a new ImageGroup via the WDS interface

- Import your Install image into the Imagegroup

- Right click on your image and select "Create multi-cast transmission"

- Attempt to re-deploy and say "Yes" when asked if it's a multicast transmission

If the error code recurs, switch back to the SmartDeploy splash screen, click the Collect logs option, save the resulting zip file to an external location, and email it to us at support (at) smartdeploy.com - and be sure to reference this thread.

Note that some organizations restrict sending zip files over email, so you may want to check with your IT department to make sure the email made it out with the attachment. Alternately, you can fill out our
Support form, which includes a file upload option.

Regards,
Glenn

SmartDeploy Support Team

 

TECH RESOURCES

SmartDeploy User Guides

DeployCentral Forum

Platform Pack RSS

 

SOCIAL

SpiceworksTwitterfacebookyoutube

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×