Jump to content
DeployCentral
mchromey

Media Wizard Unmounting Image Error

Recommended Posts

Running into an error with Media Wizard while using my trial evaluation of Smart Deploy.  So far everything has worked great but when creating either Boot Media or Offline Deployment Media I get an error: An error occurred while unmounting the image file, Media Wizard will now close.  Looking at the progress bar it seems to fail while unmounting SmartPE.  I tired multiple USB keys as well as a DVD-RW with no luck.  Appreciate any help because so far I am really enjoying this product as an alternative to Symantec Ghost while my department is currently using.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Michael,

Glad to hear it's going well otherwise! Per our message, we'll continue troubleshooting this one with the log that you sent via email.

For anyone else reading, if you have experienced any errors with Media Wizard, feel free to contact us at support (at) smartdeploy.com, and send your Media Wizard log, which is located in the SmartDeploy directory (default location: C:\SmartDeploy\Logs\Media.log).
 

Regards,
Glenn

SmartDeploy Support

        888.7DEPLOY    toll-free

_____________________________

 

        SmartDeploy®

 

        Learn about our award winning

        Windows deployment solutions

        www.smartdeploy.com

        www.deploycentral.com
       

        Twitter: @SmartDeploy

        Facebook: SmartDeploy

        Spiceworks: Spiceworks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Has this yet been resolved (open 7 months)?

I too am having this same issue and it's a show-stopper (as in not able to image).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Al,

Unfortunately, this is not an issue that has a single solution for every user, as the issues that cause it tend to be environment-specific (user permissions or security software interfering with the operations of Media Wizard are the most common issues). If you go ahead and send us your Media Wizard log, we can see what's going on. 

You can submit the log via the Support form here:
https://support.smartdeploy.com/new

Please be sure to reference this DeployCentral thread when you submit the form. If you have any issues submitting the form, feel free to email us at support@smartdeploy.com. 

Glenn
SmartDeploy Support

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×